Behandling - Shellac

 SHELLAC

CND (Creative Nail Design), ledende inne den profesjonelle hånd-,fot- og neglebransje, er stolte av å introdusere den første hybride neglelakken etter fem års utvikling i sitt laboratorium. Nå kan du si farvel til riper, tørketid, avskalling og matte overflater og hilse på ShellacTM Hybrid Nail Color! Det revolusjonerende produktet sitter feilfritt i 14 dager med en utrolig høy glans, og fjernes i løpet av minutter.

 

Shellac er det mest revolusjonerende produktet som noen gang er lansert av CND og bransjen har ikke fått presentert et slik innovativt og nytenkende produkt tidligere. CND startet for fem år siden med et mål for øye, å skape et produkt som tar de beste egenskapene fra neglelakk og gelè for så å kombinere det i et produkt.

 

Shellac er dermed den første hybride lakken med UV³ teknologi som noensinne har blitt presentert. Shellac legges som en neglelakk og får utseende og holdbarheten til gelè. Den sitter feilfritt i 14 dager med en utrolig høy glans uten riper, avskalling og matte overflater. Som om det ikke var nok, er nøkkelen til denne suksesshistorien at den kan fjernes på bare 10 minutter. Dette gjøres ved å pakke inn neglen i en medfølgende Shellac Remover Wraps, altså ingen soaking eller bruk av fil eller drill. Ingen skade på den naturlige neglen. For å forenkle fjerningen ytterligere er dette noe kundene kan gjøre selv om de ønsker.

 

Shellac påføres som en neglelakk - underlakk, farge, overlakk - og herdes i UV-lys så det er ingen tørketid. Den er hypoallergenisk og 3-FREE, det vil si fri for formaldehyd, toluen og DBP. Shellac lanseres i 12 ulike farger med nyanser, fra vakker fransk rosa og hvit, til sirene rød og dype mørk e toner. Formelen er tynn og fleksibel som neglelakk. Ikke bare ser den naturlig ut, den gir også naturneglen beskyttelse med nydelige farger som motstår riper og avskalling, selv under de hardeste påkjenninger.

 

Shellac er en profesjonell salongtjeneste